mysteryland vlag

Q-Dance sluit 2015 spetterend af met Freaqshow

Ver van te voren is het feest, dat traditie getrouw door Q-Dance op 31 december wordt georganiseerd, al uitverkocht. Zelfs voordat de line-up bekend is, is er geen kaart meer in het Ziggo Dome verkrijgbaar.  

Tijdens Freaqshow wordt het jaar afgesloten. De meest populaire hardstyle platen (gekozen door stemmers op de Q-Dance top 100)  worden in aanloop naar het nieuwe jaar gemixt. Na de nummer 1 wordt er afgeteld naar 2016.

Q-Dance had de bezoekers uitgedaagd om een mysterieus masker op te zetten en om het chicste pak of mooiste jurk uit de kast te trekken: Kom als je meest onherkenbare zelf en dress to impress! Vele bezoekers hielden zich goed aan het thema en droegen de meest creatieve outfits, van blouse met strikje tot freaqy maskers met bloeddoorlopen ogen.

Stage aankleding

Niet alleen de bezoekers hadden hun best gedaan om er goed uit te zien. Ook Q-Dance had veel moeite gedaan om het thema terug te laten komen en de zaal aan te kleden. De geweldige mainstage in de vorm van een masker was een ware eyecatcher. Door middel van lichtshows werd er optimaal gebruik gemaakt van de full colour prints op de doeken.

M2 Printing produceerde, net als voorgaande jaren, de honderden vierkante meters full colour banners. Omdat de banners speciale vormen hebben en in trussen worden gespannen, is het belangrijk dat ze precies het goede formaat hebben. Door goed overleg tussen de organisatie en M2 Printing, passen de banners strak in de trussen.

M2 Printing is specialist in speciaal op maat gemaakte podiumdoeken voor evenementen en festivals. Bekijk meer soortgelijke projecten waar M2 Printing de aankleding en eventsigning verzorgde.
 
Defqon.1 FestivalAmsterdam Open AirQlimaxOutdoor Stereo

Foto's door: Q-Dance

Gerelateerde producten

Naar boven
up