mysteryland vlag

m2 printing denkt mee en adviseert

Outdoor Stereo
Veel eventmanagers en creatieveling hebben een gaaf idee voor een stage, maar weten niet precies wat de mogelijkheden zijn. M2 Printing denkt graag mee en adviseert over de vele mogelijkheden.

Zo verzorgt M2 Printing al jaren al het printwerk voor Outdoor Stereo Festival in Hoorn, dat wordt georganiseerd door Pink Hippo. Al in het beginstadium bij het bedenken van de verschillende stages wordt M2 Printing betrokken. Samen met Pink Hippo en Studio Taman (concept en creatie) adviseren wij wat er mogelijk is op het gebied van printwerk. 

Rob van der Molen (Pink Hippo): “Het is fijn dat M2 Printing meedenkt in het proces. Zij weten wat de mogelijkheden zijn. Als tijdens het maken van de bouwtekeningen adviseren ze welk materiaal en formaat het best te gebruiken is.”

VOOR ELKE SITUATIE DE JUISTE (PRINT)OPLOSSING
Elke eventmanager wil tijdens zijn of haar event het publiek verrassen en de juiste sfeer creëren. Grote stages op evenementen kosten vaak veel geld. Printwerk is in veel gevallen de juiste oplossing. Er is enorm veel mogelijk voor relatief lage kosten. M2 Printing print op elk materiaal in elk formaat.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag een samplekit aan.
Sample Kit
Naar boven
up