mysteryland vlag

Eventdressing voor Outdoor Stereo Festival

M2 Printing en Outdoor Stereo, al jaren meer dan partners

In nauwe samenwerking met de festivalorganisator (Rob van der Molen - Pink Hippo) verzorgt M2 Printing vanaf de eerste editie (2007) al het printwerk voor Outdoor Stereo Festival. Onder andere Beachflags, hekwerkbanners en speciale podiumdoeken. Het kasteel in 2014, De rainbow stage in 2013 of de Lion Stage in 2011, waar de DJ booth zich in de bek van een leeuw bevond. Allemaal eye catchers! Bekijk de foto's van de afgelopen jaren en be amazed!

Rob van der Molen (Pink Hippo): “Het is fijn dat M2 Printing meedenkt in het proces.  Zij weten wat de mogelijkheden zijn. Al tijdens het maken van de bouwtekeningen adviseren ze welk materiaal en formaat het best te gebruiken is.”

Outdoor Stereo 2015

Samba de Janeiro
 

Riiioooooo!! Samba, veren, sexy danseressen, het thema van 2015 is duidelijk. Ook alle stages zijn geheel aangekleed in het teken van Brazilië. De mainstage was een grote tooi met gekleurde veren. Alleen voor de mainstage werd al 400 m2 Frontlit geprint. De veren werden contour gesneden zodat ze apart in de buizen frames gespannen konden worden, waardoor er een gaaf 3d effect ontstond. Verder werden er Mesh Air, en Frontlit podiumdoeken geproduceerd voor de overige stages.

Een eyecatcher dit jaar was het mega grote Jezus beeld. Geheel geprint op maar liefst 20 houten platen.

Outdoor Stereo 2014

Life is a fairy tale

In 2014 was het Julianapark in Hoorn omgetoverd tot een sprookje. Outdoor Stereo Festival was in één woord Fantastisch!
Kastelen, draken, levensgrote paddenstoelen. Het festival was bijzonder mooi aangekleed. M2 Printing leverde net als alle vorige edities, al het printwerk. Met name de mainstage was een ware eye-catcher. Een mega groot kasteel was van grote afstand te zien en voorzien van vele vierkante meters Mesh Air.

Meer Projecten

Naar boven
up