mysteryland vlag

Printwerk Defqon.1: Decoratief en functioneelVoor een optimale beleving van evenementen en festivals is printwerk zeer belangrijk. M2 Printing weet als geen ander hoe een evenement door middel van printwerk een indrukwekkende uitstraling krijgt. Maar printwerk heeft ook een praktische functie op festivals. Het aangeven van toiletten, muntenverkoop, EHBO, kluisjes, of de bewegwijzering voor crowdmanagement. M2 Printing denkt mee en biedt advies.

Voor de meest bekende en grootste festivals van ID&T en Q-Dance produceert M2 Printing al jaren alle banners, vlaggen en ander printwerk. De klant weet dat het altijd goed geregeld wordt.

Van vrijdag 24 t/m zondag 26 juni stond Defqon.1 Weekend Festival weer op het programma. Het terrein in Biddinghuizen werd geheel aangekleed met banners, vlaggen, beachflags hekwerkbanners, stickers en signing. Bekijk hieronder foto's van de mainstage.

Podium aankleding

De verschillende stages zagen er weer zeer indrukwekkend uit. De designers komen elk jaar weer met een ander thema. Dit jaar was het thema van Defqon.1: Dragonblood. M2 Printing produceerde de backdrops en podiumdoeken voor de stages. Naast de doeken voor de podia, werd het evenementen terrein aangekleed met vlaggen, beachflags en vele banners. Op zaterdag 25 juni werd bij de mainstage een geprint vlaggendoek van ruim 250 m2 over het publiek heengerold.

Bewegwijzering en signing

Printwerk heeft naast een decoratieve functie ook een praktische functie. Om de mensenmassa in goede banen te leiden is bewegwijzering op een evenement essentieel. Door middel van geprinte banners werden de campings, barren, toiletten etc etc aangeduid.

Gerelateerde producten

Meer projecten

Naar boven
up