mysteryland vlag

Al jaren preferred printsupplier voor ID&T / Q-Dance

M2 Printing heeft in de loop der jaren veel ervaring in de eventbranche opgedaan. Dit jaar zijn we alweer 9 jaar preferred supplier voor de festivals van ID&T. Het team van M2 Printing heeft een bijzondere samenwerking met alle mensen die bij ID&T verantwoordelijk zijn voor de inkoop van printwerk. Ze weten dat altijd alles perfect voor elkaar komt en dat ze op ons kunnen rekenen. Klanten als ID&T krijgen van ons speciale mobiele nummers, waar ze gebruik van kunnen maken wanneer nodig en waar wij 24/7 op bereikbaar zijn voor vragen. Een speciale dienstverlening voor speciale opdrachtgevers. We merken dat het voor de klant veel betekent dat we altijd klaar staan om ondersteuning te bieden.

Francois Maas - Projectmanager ID&T: Als vaste printleverancier van onze festivals is M2 Printing een betrouwbare partner. Ze denken mee en alles is altijd voor elkaar

Amazing printprojecten

Defqon1 Festival.Qlimax
 

Specialist in Event printing

Door de ervaring in de eventbranche weten onze medewerkers precies wat voor de klant belangrijk is als het op printwerk aankomt. Korte deadlines, speciale confectie, meedenken, advies op maat en uitzonderlijke formaten. M2 Printing levert al jaren backdrops, speakersmesh, banners, beachflags, signing en andere producten voor festivals als Mysteryland, Welcome to the Future, Dirty Dutch en andere ID&T evenementen.

Doordat M2 Printing de gehele productie (zowel print, confectie als montage) in eigen huis heeft, kunnen wij zeer snel schakelen en kunnen orders van elk formaat op zeer korte termijn worden gerealiseerd.

GROOTSTE BANNERS VAN NEDERLAND

Niet alleen voor de vele festivals van ID&T leveren wij het printwerk. Het nieuwe kantoor van de evenementenorganisator verhuist binnenkort naar de ADAM Toren. Het oude Shell gebouw aan het IJ in Amsterdam wordt verbouwd tot een multifunctionele toren bestaande uit: een observatiepunt, een hotel, een club en diverse horecagelegenheden waaronder een ronddraaiend restaurant. Ter promotie van de ADAM Toren produceerde en monteerde M2 Printing de grootste banners van Nederland.

meer projecten

Naar boven
up