mysteryland vlag

Printwerk voor Stage van 50 meter lang

In opdracht van Brok Decor, produceerde M2 Printing al het printwerk voor het Latin Festival Pal Mundo. Brok Decor ontwierp, produceerde en bouwde een 50 meter lange stage, geheel in de mediterrane stijl. Omdat het een indoorfestival betrof, vroeg Brok Decor naar een materiaal met een luxe matte uitstraling. M2 Printing gaf advies, maakte proefprints en produceerde in totaal ruim 1.000 m2 full colour doek voor de mainstage. Naast de mainstage produceerde M2 Printing verschillende banners voor de barren.

Dirk Teeuwen (Brok Decor): We zijn zeer tevreden over de samenwerking met M2 Printing. Je merkt aan alles dat ze veel ervaring en verstand van zaken hebben, als leverancier in de eventbranche. Na het advies in materiaalkeuze en het maken van proeven, produceerden ze ruim 1.000 m2 in 3 dagen, waardoor er extra tijd voor de opbouw vrij kwam.

Festival Pal Mundo is het grootste Latin en Caribean Indoor-Festival van Europa. De muziek loopt uiteen van salsa tot batchata, merengue, reggeton, zouk, kizomba, latinhouse en nog veel meer! Pal Mundo is een tweedaags festival, en vond dit jaar plaats in Rotterdam Ahoy.

Foto's door: Pal Mundo

Meer projecten

Naar boven
up