mysteryland vlag

M2 steunt run voor Kika met eventdressing

Event dressing voor goede doel

Run for KiKa bestaat uit een reeks hardloopevenementen die allemaal één ding gemeen hebben: alle Runners, vrijwilligers en sponsors zetten zich in voor KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Zo ook M2 Printing, dat de event dressing van alle runs produceert. De eerste editie in 2016 van Run for KiKa vond plaats op 2 juni in Almere. 

Het ambitieuze doel van KiKa is: in 2025 geneest 95% van alle kankerpatiëntjes en hebben de kinderen minder last van bijwerkingen bij de behandelingen. Met de Run for KiKa proberen deelnemers zo veel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen. Dit wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

Sander Muller (commercieel directeur M2 Printing): “Wij vinden dat een bedrijf ook een maatschappelijke functie heeft. Run for KiKa is een prachtig initiatief met een geweldig doel, dat wij graag willen steunen.”

M2 Printing produceert alle signing voor alle evenementen van Run for KiKa en Giro di KiKa. Onder andere honderden Forex borden, bewegwijzering, beachflags en spandoeken en andere event dressing.

Jill Meij (Run for KiKa): "Bij het organiseren van een evenement moet aan alles gedacht worden, M2 denkt mee, communiceert helder en snel en doet nog meer dan ze zeggen. M2 draagt KiKa een warm hart toe en heeft ons ontzettend geholpen door sponsoring aan te bieden, HEEL VEEL DANK! Mede door jullie is Run for KiKa een compleet event geworden!"

Dit jaar vinden de hardloopedities van Run for KiKa plaats op zes locaties. M2 Printing produceert de event dressing van alle edities. Dit jaar zijn dat:

5 juniAlmere
12 juniUtrecht
26 juniRotterdam
3 juliEindhoven
18 septemberNijmegen
2 oktoberAmsterdam


Meer info over Run for KiKa, deelname en sponsormogelijkheden: https://www.runforkika.nl/

Meer projecten

Naar boven
up