mysteryland vlag

Back to Live


M2 x FieldLab: Klaar voor evenementen en festivals

Back to Live!
Iedereen snakt naar vormen van vermaak, zoals evenementen en festivals. Als een van de grootste printleveranciers in de evenementenbranche zijn we dan ook ontzettend blij dat we een bijdrage mochten leveren bij het heropbouwen van de evenementenbranche.
 
MOJO en ID&T organiseerden op zaterdag 20 en zondag 21 maart het Fieldlab testevent Back to Live Festival, met als doel om te onderzoeken hoe veilige en verantwoorde evenementen weer terug kunnen keren. Ook wij hopen maar al te graag dat we weer snel samen kunnen komen, dus hebben we voor dit evenement de vele signing en prints die nodig zijn om de bezoekers allemaal in de juiste banen te leiden, gesponsord.

"Fijn om eindelijk weer de banners, vlaggen en borden voor evenementen te produceren!"
 
De 3.000 bezoekers (verdeeld over zaterdag en zondag) die een kaartje wisten te bemachtigen, konden het weekend 'eindelijk weer dansen in de zon'. Op zaterdag zorgden Joris Voorn, Reinier Zonneveld Live, Colin Benders en Nicky Elisabeth voor een knallende “mainstage”. Op zondag stonden Chef’Special, Maan, De Staat, Gotu Jim, Donnie, Froukje, Numidia, Vunzige Deuntjes en Michiel Peeters verdeeld over twee podia op het kleinschalige popfestival.
 
"Binnen no-time was het festival gevoel weer terug!"
 
Hopelijk biedt de uitkomst van dit festival voldoende perspectief voor evenementen in de toekomst, zodat er steeds meer mogelijk zal zijn. Voor meer informatie: https://www.backtolive.nl/. Benieuwd naar wat we voor jouw evenement of festival kunnen betekenen, neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Meer projecten

Naar boven
up