mysteryland vlag

Tienduizend vierkante meter oranje doeken voor kingsland

1 verjaardag, 4 locaties, 600 hekwerkbanners, 10.000 m2 printwerk en 100.000 feestende mensen. Op 27 april is Koning Willem Alexander jarig en traditiegetrouw werd dit door het hele land gevierd met grootse feesten. E&A Events en Dutch7 bundelden de krachten en organiseren op 27 april in Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Twente Kingsland Festival.

oranje banners, oranje vlaggen en oranje borden

Als marktleider in eventprinting, verzorgt M2 Printing al sinds 2016 al het print- en signing voor alle locaties. De steden worden aangekleed met 10.000 m2 aan doek, vlag en plaat. De verschillende podia worden voorzien van banners en speciaal speakers mesh. Verder worden de festivallocaties afgezet met ruim 600 hekwerkbanners. Oranje hekwerkbanners uiteraard. De Vutek machines draaien overuren en de geel/magenta inkt is niet aan te slepen.

M2 Producten: Hekwerkbanners, vlaggen, backdrops
 
Iko Claassens (projectmanager Kingsland Festival): Het belangrijkste bij deze grote evenementen op meerdere locaties is de logistieke handling, want de planning is bij zulke projecten altijd zeer strak. Bij drie verschillende locaties is het dus belangrijk dat alles op het juiste moment, op de juiste plek is, zodat alles zo snel en soepel mogelijk kan worden opgebouwd. Daarnaast is bij dit project de kleur oranje natuurlijk van groot belang.

Printen voor evenementen

M2 Printing weet als geen ander wat in de eventbranche belangrijk is als het op printwerk aankomt.  Accountmanager Dirk Mandaat: “We denken met de event managers mee op technisch en logistiek gebied. Bij zulke projecten komt meer kijken dan alleen printen. Proeven maken, advies, planning, verpakken en handling. Doordat we de gehele productie in eigen huis hebben, kunnen we de kwaliteit garanderen en kunnen we zeer snel schakelen. Mocht er onverwachts toch nog iets snel nodig zijn, dan is dat geen probleem”.
 
Kingsland Festival wordt dit jaar voor de derder keer georganiseerd. In Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Twente barst op 27 april het Oranjefeest los. In alle steden staan meerdere stages met de beste DJ’s van Nederland op het podium.

Foto's Den Bosch: RemydeKlein.com
Foto's Groningen: Jochem Schuiling en Set Vexy
Foto's Amsterdam: Delio Photography | Delio Nijmeijer en florisheuer.com
Foto's Maastricht: Mark Richter Film & Photography

Meer projecten

Naar boven
up