mysteryland vlag

Lowlands kiest voor M2 Printing

Rustige vakantie periode? Dacht het niet! De printers draaien overuren nu organisator Mojo Concerts  ook al het printwerk voor Lowlands Festival bij M2 Printing heeft neergelegd. Signing, bewegwijzering, podiumbanners, het evenemententerrein in Biddinghuizen wordt weer geheel aangekleed.
 
Lowlands 2013
M2 Printing denkt mee
Na ID&T, Q-Dance, en vele andere festivalorganisatoren, kiest nu dus ook Mojo Concerts voor M2 Printing. M2 Printing Accountmanager Jeffrey van Acker: “Door de jarenlange ervaring in de branche spreken we de taal van de eventmanagers en weten we wat ze belangrijk vinden als het op printwerk aankomt. We denken met ze mee op creatief, technisch en logistiek gebied. Daarom weten steeds meer festivals en evenementen ons te vinden. Ze weten dat het goed komt.”
 
Lowlands
Lowlands is een van Nederlands grootste en bekendste popfestivals. Op Lowlands kun je qua muziek heel breed terecht: van rock tot pop tot dance. Deze genres zijn te bewonderen op acht muziekpodia. Daarnaast zijn er op het festivalterrein vier culturele podia aanwezig. Lowlands festival duurt van vrijdag 15 augustus t/m zondag 17 augustus.
 
Benieuwd waarom M2 Printing marktleider is in de evenementenbranche? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

088-50 60 200 of info@m2printing.nl
 
Naar boven
youtube