Star Wars Identities Exhibition

Wie kent ze niet: R2D2, Stormtroopers, Luke Skywalker en natuurlijk Darth Vader. Met negen bioscoopfilms en een community van over de hele wereld, kan Star Wars wel een van de succesvolste filmreeksen worden genoemd. En dan mag een wereldtoernee met een eigen tentoonstelling natuurlijk ontbreken. De wereldtournee deed in 2017 ook Utrecht aan!

Van 30 september 2017 t/m 11 maart 2018 kunnen de bezoekers van de tentoonstelling STAR WARS Identities ontdekken wat de personages uit Star Wars maakt tot wie ze zijn en tegelijkertijd leren ze zichzelf ook beter kennen. De uitgebreide en exclusieve verzameling van zo’n 200 objecten, gebruikt in de tentoonstelling, bevat originele rekwisieten, modellen, kostuums en illustraties uit de Star Wars films.

In opdracht van organisator Mojo heeft M2 Printing de visuals geproduceerd voor de mega grote expotent. De speciale tent van De Boer werd ingepakt met twee doeken van 55x6 meter en twee doeken van 25x6 meter. De gang van de tent naar de bioscoop werd voorzien van vele bouwhek banners en strak gemonteerde doeken. Binnen in de foyer stonden en hingen verschillende textielframes met peesdoeken, die dienden als bewegwijzering en als fotowanden voor de vele pers. 


Gerelateerde producten

Meer projecten

Naar boven
up