mysteryland vlag

2.500 M2 Full colour visuals voor 24H Le Mans


In opdracht van Freshco heeft M2 Printing ruim 2500 m2 full colour visual geleverd in Le Mans. Onder andere alle visuals van de Aston Martin VIP-tent werden door M2 Printing verzorgd. De VIP-tent van Aston Marting is de grootste en hoogste op het circuit van Le Mans, waar afgelopen weekend (16-17 juni) de 24uur van Le Mans werd gereden.

Ruim 2500 m2 full colour prints werden binnen een week geproduceerd, geconfectioneerd en in Le Mans geleverd en gemonteerd.

Aston martin VIP-tent

De VIP-ruimte van Aston Martin was een drie etage tellende tent van 15x30 meter, welke aan 3 zijdes voorzien zijn van full colour Frontlit en Blockout prints. De binnenzijde van de tent werd aangekleed met 600 m2 Airtex visuals en stickers. Omdat de visuals bestonden uit specifieke kleuren, welke op verschillende materialen werden geprint, zijn de kleuren vooraf uitvoerig gematched. Hierdoor ontstond er één prachtig geheel, zonder kleurverschil.

Speciale Confectie & Montage

Om alles super strak te monteren is er een compleet op maat gemaakt systeem ontworpen, bestaande uit framewerk met dakspanten. Belangrijk hierbij was dat alle doeken precies op maat waren en waren voorzien van zeer speciale confectie. Het doek is vast gemaakt aan de onder- en zijkanten. Dit resulteerde in een prachtig strakke full colour tent.

Naast de Aston Martin VIP-tent zijn er door M2 Printing visuals geproduceerd voor Maison Blanche, de merchandise unit, de Paddock, de Pitsuite en de Ford Shop.

Genomineerd voor sign+ award

Met het project "Aston Marting VIP Tent" is M2 Printing genomieerd voor de Sign+ Award in de categorie Tentoonstellingsbouw. De jury roemt met name de strakke montage en het perfectioneren van gelijke kleuren op verschillende media. Lees het verdere jurycommentaar op de website van de Sign+ Award.

Stemmen kan hier:

Stemmen Sign+ Award 2018

Gerelateerde producten

Meer projecten

Naar boven
up