mysteryland vlag

Volledige eventsigning WK Nederland

Dennis Berk - Event manager WK Nederland: “Sinds 2007 werk ik met M2, toen nog Budget Banners. Als organisator zoeken wij naar partners die hun expertise gebruiken om ons te helpen, niet alleen als wij daar om vragen, maar ook zeker pro-actief. M2 Printing is daar al jaren een erg goed voorbeeld van. Wij willen altijd een goede uitstraling op onze evenementen, daarbij hoort mooi en kwalitatief materiaal. De snelheid waarmee dit door M2Printing geleverd wordt is fantastisch.”

Niemand is gelijk. Iedereen is gelijkwaardig!

Hiermee wil de organisatie van het WK Nederland benadrukken dat iedereen welkom is. Ongeacht kleur, religie, cultuur, geslacht, leeftijd of sexuele voorkeur. Zaterdag 13 en zondag 14 juni streden 32 herenteams en 9 damesteams om de titel Wereldkampioen van Nederland. M2 Printing is al sinds jaar en dag sponsor van het multiculturele toernooi in Amsterdam.

Event signing

Ook dit jaar werd er ruim 200m2 Frontlit doek geprint. De Frontlit spandoeken worden met name ingezet als event signing, bewegwijzering en evenement aankleding. Op de grote Frontlit spandoeken werd het wedstrijdprogramma, de poule-indeling en de uitslagen gecommuniceerd.

Uiteindelijk won Markokko het voetbaltoernooi. In de finale wonnen ze van Suriname na het nemen van strafschoppen.

Gerelateerde producten

meer projecten

Naar boven
up