mysteryland vlag

vlaggen, banners, borden en meer printwerk voor spoorparade

In Amersfoort werd van 16 t/m 21 oktober het tijdelijke themapark Spoorparade georganiseerd.  Het evenement was vanwege het 175 jarig bestaan van het spoor in Nederland en heeft een omvang van maarliefst 10 voetbalvelden. In totaal kwamen er 42.000 bezoekers naar het publieksevenement.

PRINTWERK

Het gehele publieksevenement is aangekleed door M2 Printing. Onder andere 100 glanspolyester vlagbanieren250 frontlit banners en ruim 300 forex borden sieren het festivalterrein. Ook het interieur van de verschillende zalen is aangekleed met deco banieren en doeken.  In totaal rolde er voor dit evenement, binnen een week ruim 3000 m2 printwerk door de verschillende machines in Enkhuizen.

Meer informatie over onze signing producten? Klik hieronder.

M2 signing producten
 

REUZENRAD

Een ware eyecatcher op het evenemententerrein is het reuzenrad, welke is voorzien van geprinte blockout banners. Van een afstand is de tekst 175 Jaar Spoor te zien in het ronddraaiende rad.

SPOORPARADE

Een week lang bundelden maar liefst 90 partners hun krachten en laten ons binnen in de inspirerende wereld van het spoor. Op de wagenwerkplaats in Amersfoort waren onder andere 100 treinen van 100 gram tot 100 ton te zien, van levensgroot tot miniatuur, van diesel, elektrisch tot stoom. Heuse treinenshows van stilstaand materiaal om van binnen en buiten te bekijken op de perrons en in de speciaal ingerichte loodsen. In totaal bezochten maarliefst 42.000 bezoekers het publieksevenement. 
 

meer printwerk

Naar boven
up