mysteryland vlag

Decoratie en signing healthy fest

M2 Produceert de gehele signing voor Healty Fest.
Van 3 t/m 5 juni vond de eerste editie van Healthy Fest plaats in Center Parks de Eemhof. Healthy Fest is een festival voor je lichaam, geest én je social life. De Golfbaan van Center Parks was ingedeeld in zones, waar het hele weekend verschillende activiteiten konden worden beoefend. Een weekend in een bosrijke omgeving dat draait om sport, mind en food! Drie dagen lang werden de bezoekers uitgedaagd met work-outs van professional trainers en health coaches.

Event Signing

M2 Printing werd door opdrachtgever Fjuze benaderd voor de gehele signing en aankleding van het festival. Hekwerkbanners en Forex borden voor de bewegwijzering, en tientallen banners en beachflags voor de decoratie van het terrein.

Beachflags

Beachflags zijn een ideale blikvanger op outdoor locaties als Healthy Fest. De beachflags geven een zomers en vrolijk tintje mee aan een evenement of festival. Ze worden ook vaak ingezet om sponsors aandacht te geven op het evenement. De beachflags worden standaard geleverd met een grondboor, waardoor ze eenvoudig in het zand of gras kunnen worden gedraaid. De grondboor bevat een rotator zodat de vlag niet in de knoop waait. Bij M2 Printing printen we Beachflags digitaal full colour, waardoor elk ontwerp mogelijk is. Bij zeer grote oplagen, is zeefdruk uiteraard ook een optie.

Meer informatie over beachflags

Project: Healthy Fest 2016
Opdrachtgever: Fjuze
Printwerk en signing: M2 Printing
Foto's: florisheuer.com en www.afterview.nl

Gerelateerde producten

Meer projecten

Naar boven
up