mysteryland vlag

Festival signing Lowlands

Al jaren produceert M2 Printing, in opdracht van MOJO, alle signing en printwerk voor Lowlands. Lowlands is een van Nederlands grootste en meest bekende festivals. Het festival duurt 3 dagen en telt 12 stages.

Het printwerk voor LowLands bestaat vooral uit Frontlit banners. Zoals bijvoorbeeld een mega welkomsdoek die bij de herkenbare fabriekspijpen hangt, aan de entree van het festivalterrein. Ook alle signing werd door M2 Printing geproduceerd.

Festivalsigning Lowlands

Op een festival als Lowlands is overal printwerk van M2 Printing te zien. De dag voor je het evenemententerrein op gaat, zoek je eerst de camping waar je met je vrienden hebt afgesproken. De hekwerkbanners met de plattegrond van het terrein wijzen je de weg. 's Ochtends na de eerste nacht in je tent wil je wellicht even douchen. Gelukkig zijn de badhuizen goed te vinden dankzij de grote spandoeken.

De mega doeken die bij de fabriekspijpen hangen, bij de entree van het festivalterrein, zijn natuurlijk zeer herkenbaar voor de festivalgangers. Het feest kan nu echt beginnen. De banners met munten zijn al in zicht. Munten halen en op zoek naar een van de vele banners met DRINKS, waar je het eerste koude biertje besteld.

Nadat je hebt staan rocken in de Alpha begin je trek te krijgen. Wat gaan we eten? Een lastige keuze gezien het zeer uitgebreide assortiment. Je ogen gaan rond langs de tientallen Foodbanners: hamburger, friet, pizza, stoofvlees, spare ribs van de barbecue, witvis, nasi met kip, crepes, roti, pizza, salda, doner... werkelijk alles is te krijgen tijdens Lowlands. Na het eten snel even naar het toilet en weer door!

Printwerk op festivals en evenementen is essentieel. M2 Printing begrijpt de wensen en uitdagingen van de eventmanagers. De Frontlit banners zijn B1 brandvertragend en goedgekeurd voor alle evenementen vergunningen. Door het printwerk van M2 Printing raak je niet verdwaald en weet je de weg naar een koud biertje zo te vinden.

Recycle programma

Lowlands streeft naar een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering.
Door besparing aan de bron, duurzame inkoop en innovatie brengen we ieder jaar, stap voor stap, verbeteringen aan.

In overleg tussen M2 Printing en de organisatie is bij de aankoop van het printwerk ook rekening met de Carbon Footprint gehouden. De inkten van M2 Printing zijn 3M milieuvriendelijke inkten. Deze zijn bekroond met het Nordic Swan ecolabel. De Frontlit banners worden door de organisatie van Lowlands, na afloop van het evenement verzameld en gerecycled.

Gerelateerde producten

Meer projecten

Naar boven
up