mysteryland vlag

"Berg cocaïne" gevonden bij m2 printing

De stages werden allen opgebouwd uit geprinte platen hout van 220x120 cm. Gekozen was voor populierenplex, een voordelige houtsoort die wit gegrond is. Door de witte grondlaag komen de kleuren extra mooi over. Op locatie werden de houten platen verzaagd en als puzzelstukjes opgebouwd tot een grote berg cocaïne, een tijdmachine en een retro televisie. De organisatie van CRAFT hanteert een zerotolerance beleid op drugsgebied en benadrukt dat de cocaïne-stage een geslaagde publiciteitsstunt is. Het festival werd door ruim 17.500 enthousiaste feestgangers bezocht.

Meer informatie over Print op Hout

Coke, XTC en pistolen voor CRAFT Festival

M2 Printing heeft een grote berg cocaïne geproduceerd voor het hardstyle festival CRAFT, in Amsterdam. Er moet vanuit M2 Printing gelekt zijn want binnen afzienbare tijd stond de politie op de stoep. Direct moesten alle werkzaamheden worden gestopt en de directie van M2 Printing werd verhoord. Nadat bleek dat het om een op-hout-geprinte stage ging, kon de productie worden hervat.

Zestien meter hoog en veertig meter breed. De grote berg werd door de studio opgedeeld in ruim 150 verschillende delen. Deze werden stuk voor stuk direct geprint op houten platen. De houten platen werden gelabeld en op pallets vervoerd naar de festivallocatie op het NDSM terrein in Amsterdam. Naast de grote berg cocaïne produceerde M2 Printing het printwerk van de overige stages. In totaal werden ruim 500 platen hout geprint bij M2 Printing.

Voordelen stage van hout:
- Ziet er visueel beter uit (luxer dan banner)
- Bij speciale vormen geen ingewikkelde buisconstructies
- Eenvoudig aan layher torens te monteren
- Eenvoudig diepte creëren in stage

Meer projecten

Naar boven
up