mysteryland vlag

Bezoek ons op event17


Als marktleider in groot formaat printen voor evenementen is M2 Printing uiteraard aanwezig op de vakbeurs event17. In stand B166 kunt u de innovaties op printgebied voor evenementen ervaren. Laat u verrassen door de specialisten in de stand.

Schrijf je hier in
 

MVO: milieuvriendelijker printwerk

Duurzaam ondernemen is belangrijk tegenwoordig en de evenementenbranche is daar geen uitzondering op. Gemeenten stellen tegenwoordig duurzame eisen voordat vergunningen worden verleend. M2 Printing speelt hier op in met een aantal groene producten en inkten, welke op de stand te bezichtigen zijn!

Zo leveren wij milieuvriendelijk bannermateriaal. Dit doekmateriaal is, net als het gebruikelijke Frontlit, B1 brandvertragend en heeft een hoge kleurkracht. Echter is de gebruikte coating op waterbasis en bevat dit materiaal geen pvc en weekmakers, waardoor het eenvoudig te recyclen is. Ook adviseren en realiseren wij in overleg met de festivalorganisatoren, om stages geheel te printen op hout. Daarnaast printen wij met 3M milieuvriendelijke inkten, welke voldoen aan de Nordic Swan norm, een zeer hoog aangeschreven Scandinavisch milieu keurmerk.

Festivals, sportevenementen, exposities of city dressing

Evenement is een breed begrip.
Een evenement is een gebeurtenis die verplaatsbaar is en waarbij muziek, kunst, cultuur, sport, religie, wetenschap of een combinatie van deze centraal staat. Een evenement is in de meeste gevallen publiek toegankelijk, al hebben bedrijven vaak een evenement met een besloten karakter

M2 Printing heeft de kennis en ervaring om voor elk event een amazing resultaat te realiseren. Of dat nou een beurs, festival, sportevenement, expositie of publieksevenement is.

Printwerk voor evenementen

Op bijna elk evenement wordt groot formaat printwerk gebruikt. Dranghekbanners of beachflags voor een sportevent, podiumdoeken of bouwhekbanners voor een festival, Decotextiel peesdoeken of wandbekleding voor de aankleding van een indoor event of expositie en vlaggen of banieruithouders voor een city dressing event. Daarnaast kan groot formaat print verschillende functies hebben op een evenement. Het kan dienen als decoratie van een ruimte of podium, maar het kan ook een hele praktische functie hebben. Bijvoorbeeld de signing en bewegwijzering.
Naar boven
youtube