mysteryland vlag

Tienduizend vierkante meter oranje doeken voor kingsland

1 verjaardag, 3 locaties, 600 hekwerkbanners, 10.000 m2 printwerk en 100.000 feestende mensen. Op 27 april was Koning Willem Alexander jarig en traditiegetrouw werd dit door het hele land gevierd met grootse feesten. E&A Events en 4PM Entertainment bundelden de krachten en organiseerden op 27 april in Amsterdam, Den Bosch en Groningen Kingsland Festival.

oranje banners, oranje vlaggen en oranje borden

Als marktleider in eventprinting, verzorgde M2 Printing al het printwerk en signing voor de drie locaties. De steden werden aangekleed met 10.000 m2 aan doek, vlag en plaat. De verschillende podia zijn voorzien van banners en speciaal speakers mesh. Verder werden de festivallocaties afgezet met ruim 600 hekwerkbanners. Oranje hekwerkbanners uiteraard. De Vutek machines draaiden overuren en de geel/rode inkt was niet aan te slepen.

M2 Producten: Hekwerkbanners, vlaggen, backdrops
 
Iko Claassens (projectmanager Kingsland Festival): Het belangrijkste bij deze grote evenementen op meerdere locaties is de logistieke handling, want de planning is bij zulke projecten altijd zeer strak. Bij drie verschillende locaties is het dus belangrijk dat alles op het juiste moment, op de juiste plek is, zodat alles zo snel en soepel mogelijk kan worden opgebouwd. Daarnaast is bij dit project de kleur oranje natuurlijk van groot belang.

Printen voor evenementen

M2 Printing weet als geen ander wat in de eventbranche belangrijk is als het op printwerk aankomt.  Accountmanager Dirk Mandaat: “We denken met de event managers mee op technisch en logistiek gebied. Bij zulke projecten komt meer kijken dan alleen printen. Proeven maken, advies, planning, verpakken en handling. Doordat we de gehele productie in eigen huis hebben, kunnen we de kwaliteit garanderen en kunnen we zeer snel schakelen. Mocht er onverwachts toch nog iets snel nodig zijn, dan is dat geen probleem”.
 
Kingsland Festival werd dit jaar voor het eerst op drie locaties georganiseerd. In Amsterdam, Den Bosch en Groningen barstte op 27 april het Oranjefeest los. In alle steden stonden meerdere stages met de beste DJ’s van Nederland op het podium.

Foto's Den Bosch: RemydeKlein.com
Foto's Groningen: Jochem Schuiling
Foto's Amsterdam: Delio Photography | Delio Nijmeijer
Naar boven
up