mysteryland vlag

Festival Prints

Event printing
Door onze jarenlange samwerking met ID&TQ-DanceFjuze en vele andere festival organisatoren weten wij wat in de eventbranche belangrijk is als het op printwerk aankomt. Korte deadlinesspeciale confectie en uitzonderlijke formaten; M2 Printing heeft alles in huis om een amazing resultaat te realiseren. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor een hekwerkbannerbanner of (beach)flag. Wij printen op elk materiaal in elk formaat.

Al vele jaren printen wij voor de grootste festivals en evenementen van Nederland zoals: Kingsland, The Flying Dutch, Mysteryland, Welcome to the Future, Tomorrowland, Qlimax, Defqon.1, Q-Base, Outdoor Stereo, Obsession. Door onze ervaring in de eventbranche, weten we wat voor de eventmanagers belangrijk is, als het op printwerk aankomt.

Brandvertragend, gelduidsdoorlatend of milieuvriendelijk

Festivals en evenementen hebben te maken met strenge vergunning-eisen. De festival prints van M2 zijn allen B1 brandvertragend en goedgekeurd voor de reguliere evenementenvergunningen.
 
  • Korte levertijden: eigen productie
  • Meedenken en advies in materiaalkeuze en logistiek
  • Elk formaat of vorm is mogelijk
Accountmanager Events, Dirk Mandaat: "Door onze ervaring met grote projecten in de eventbranche, weten we dat er meer bij komt kijken dan alleen printen. Advies geven in materiaalkeuze, maken van kleurproeven en meedenken op logistiek gebied. Bij M2 Printing proberen wij op meerdere vlakken nét iets meer te brengen. Daarom weten steeds meer eventmanagers ons te vinden. Ze weten dat het goed komt."

Bekijk Festival prints


Op festivals en evenementen worden verschillende print producten gebruikt. Decoratief en functioneel. Van een simpele hekwerkbanner, tot een compleet geprinte stage

Backdrops

Backdrops zijn de doeken achter een stage. Deze podium doeken zijn vaak echte eyecatchers op een evenement of festival en voorzien van prachtige full colours. De Backdrops van M2 zijn beschikbaar in élk formaat en vorm.

Meer Backdrops

 

Beachvlaggen

Beachvlaggen geven een evenement of festival een zomerse en gezellige uitstraling. Ook zijn beachvlaggen een uitstekende manier om sponsors of partners te belichten op de locatie.

Meer Backdrops

 

Hekwerkbanner of dranghekbanner

Hekwerkbanners, bouwhekbanners, dranghekbanners, zijn uitermate geschikt voor festivals om de signing of bewegwijzering aan te geven. Een plattegrond bij de ingang, of de huisregelens op een festival.

Dranghekbanners worden ook veel ingezet bij sportevenementen. De dranghekken houden mensen op afstand, maar zijn niet echt mooi om te zien. De banners kleden het evenement mooi aan en zetten de sponsors in de schijnwerpers.

Meer Dranghekbanners  Meer Hekwerkbanners

 

Speaker doek

Accountmanager Events, Dirk Mandaat: "Het Speaker Mesh van M2 Printing is speciaal getest en goedgekeurd door de grootste Eventorganisaties. Het is een perfecte manier op de speakers weg te werken, zonder dat de kwaliteit van het geluid achteruit gaat. Q-Dance, ID&T, ALDA Events, MOJO, al deze bedrijven zijn zeer tevreden over het materiaal."

Meer Speakerdoek
Naar boven
up